Login                               registracija
Korisničko ime:

Lozinka:
On line ponuda
Sadržaj korpe 0 proizvoda
 
Sektori
Nađite životinju po kodu
Unesite pročitani kod:


Gde se nalazimo

SUPERLAB
Milutina Milankovića 25
11070 Novi Beograd

 
UAE I SUPERLAB DONACIJA pošalji prijatelju štampa stranice

Zastava UAE
Fondacija UAE donirala medicinsku opremu srpskim zdravstvenim ustanovama

Kompanije SUPERLAB i Ambasada UAE već duže vreme uspešno sarađuju u različitim projektima. 

Ambasador Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) u Beogradu Džuma Rašid Sejf Zajed Al Daheri uručio je danas u INSTITUTU SUPERLAB medicinsku opremu vrednu oko 30.000 evra, koju je Fondacija šeika Halife bin Zajeda Al Nahjana donirala Zavodu za transfuziju krvi Vojvodina i Opštoj bolnici u Ćupriji.

Srdačnu dobrodošlicu, Ambasadoru i uvaženim gostima, u ime SUPERLAB-a poželeo je Predsednik kompanije Dr Vladan Kocić.

Ambasador Al Daheri rekao je da UAE žele da pomognu svojim prijateljima u Srbiji jer su, odnosi između Srbije i UAE i njihovih naroda ispunjeni međusobnim uvažavanjem i poštovanjem. 

Inkubator i agitar za trombocite, fondacija UAE donirala je Zavodu za transfuziju krvi Vojvodine. Ovu donaciju u ime Zavoda za transfuziju krvi primila je Direktorka Vojvodine Radmila Jovanović, zahvalila se fondaciji i istakla je da ta ustanova prikuplja velike količine krvi, a koristi opremu koja je stara i neodgovarajuća.

Direktorka Vojvodine Radmila Jovanović: "Aparat, koji nam je donirala ambasada UAE, značajano će poboljšati uslove skladištenja koncentrata trombocita, koji su vrlo osetljivi na invitro uslove, a samim tim će i efekat lečenja pacijenata biti bolji." 

Sedam bolničkih ležajeva donirano je Opštoj bolnici u Ćupriji. Prilikom primanja donacije vršilac dužnosti direktora Opšte bolnice u Ćupriji Marko Ilić rekao je da će kreveti za jedinicu intezivne nege kao i pregledni krevet, značajno poboljštati rad ove ustanove.

Predsednik opštine Ćuprija Ninoslav Erić, zahvalio se ambasadoru na pomoći koje UAE pruža našoj zemlji.

Video reportažu i više o događaju možete pogledati naTANJUG-ovoj internet stranici link >>>