Login                               registracija
Korisničko ime:

Lozinka:
On line ponuda
Sadržaj korpe 0 proizvoda
 
Sektori
Nađite životinju po kodu
Unesite pročitani kod:


Gde se nalazimo

SUPERLAB
Milutina Milankovića 25
11070 Novi Beograd

 
TOP PONUDA pošalji prijatelju štampa stranice
.
Naziv proizvoda: Aparat za oblačenje nazuvica /
APARAT ZA OBLAČENJE NAZUVICA

Ukoliko želite da svojim gostima olakšate ulazak u čiste sobe a pritom da ispoštujete obavezu nošenja zaštitne obuće, SUPERLAB Vam nudi potpuno novi proizvod Aparat za oblačenje nazuvica.

Zahvaljujući inteligentnoj automatskoj tehnologiji nazuvice se postavljaju na stopalo u roku 5 sekundi! Pogledajte video.

Aparat za obuvanje nazuvica se koristi svuda gde su higijena i čistoća poda nezaobilazan uslov, gde obuća može da isprlja ili ošteti pod, u bolnicama, privatnim klinikama, laboratorijima, stomatološkim ordinacijama, fabrikama lekova, fabrikama hrane, apotekama, SPA centrima, dečjim igraonicama...

Aparat ima lep i jedinstven izgled i moderan dizajn, napredne funkcije, dobru stabilnost, praktičnost, uz dodatak u vidu držača koji olakšava oblačenje nazuvica. Aparat ima LCD ekran na kome je prikazan preostali broja nazuvica u aparatu, radni status uređaja i eventualne greške. Poseduje i alarm koji takodje ukazuje na postojanje problema. Naravno, u ponudi imamo i PVC nazuvice u specijalnim kutijama sa 100 kom. koje idu direktno u aparat.

Takođe nudimo i fiber nazuvice, 50 kom./kutiji. PVC nazuvice se mogu dobiti u pakovanju od 2.000 komada, dok platnene u kutiji od 1.000 kom.

Uz aparat se može poručiti i automatska kanta od 12L za odlaganje upotrebljenih nazuvica koja se otvara pri približavanju ruke poklopcu, a zatim se posle par sekundi zatvara.

Pozovite nas!